Tieturi valmentaa paremmaksi

Pohjoismaiden suurin tietoteknologiakouluttaja yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla

Nyt löydät Tieturin arvostetut ICT-koulutukset ja palvelut yhdestä verkkopalvelusta. Mif.fi-koulutusportaaliin on koottu kaikkien erikoisalojen parhaat koulutustarjonnat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Samasta osoitteesta löydät koulutukset tutuilta koulutusosaajilta, kuten JTO, Infor, Fintra ja Aspectum sekä Informator Ruotsissa. Myös kaikki nämä kuuluvat samaan Soprano-konserniin.

Ohjelmistokehitys ja systeemityö

Koulutukset kattavat ohjelmistokehityksen eri vaiheet ja tehtävät. Systeemityön koulutukset tarjoavat osaamista turvallisten ja helppokäyttöisten tietojärjestelmien suunniteluun ja rakentamiseen.

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Liiketoiminnan kehittäminen

Parhaat käytännöt tehokkaaseen ja tuottavaan ICT-johtamiseen sekä laajaan teknologioiden hyödyntämiseen. ITIL®, TOGAF®, COBIT5.

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Toimistotyökalut ja Microsoft Office

Tehokasta ja tuloksellista toimisto- ja etätyöskentelyä.

Microsoft Office, Microsoft Access, Adobe Photoshop, Adobe InDesign

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Projektinhallinta ja projektien johtaminen

Onnistu projektien läpiviemisessä suunnitellusti kustannukset, resurssit ja laatu halliten. Koulutuksia uusille ja kokeneille projektipäälliköille sekä projektiryhmän jäsenille. ScrumMaster, IPMA, PMP, PRINCE2.

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Sertifiointitestit

Olemme valtuutettu VUE-testikeskus. Meillä voit suorittaa testejä kaikilta VUE:n päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Oracle, Cisco, Citrix, VMware, CheckPoint ja Adobe.

VUE-testit >>

Tiedon- ja infrastruktuurinhallinta

Osaamista, tietoa ja taitoa kustannustehokkaan kokonaisuuden luontiin, hallintaan ja tietoturvaan. Oleellinen tieto saataville ajasta ja paikasta riippumatta.

Sharepoint, SQL, Vmware, Linux, Windows 10

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


Yhteistyössä:

            

Sharepoint-koulutukset

SharePoint-tarjontamme sisältää niin hyvän yleiskatsauksen SharePointin ominaisuuksiin antavia yksipäiväisiä koulutuksia kuin kaksi-kolmepäiväisiä syvemmälle monipuolisen ohjelman ominaisuuksiin pureutuvia koulutuksia.

Jos haluat tutustua SharePoint 2013 tarjoamiin ominaisuuksiin ennen kaikkea käyttäjän näkökulmasta, on yksipäiväinen SharePoint 2013 pähkinänkuoressa valintasi. Suunnitteletko SharePointin mahdollista käyttöönottoa yrityksessä? Saat kattavan yleiskatsauksen ohjelman tarjoamiin sosiaalisiin toimintoihin yksipäiväisessä SharePointin sosiaaliset toiminnot -koulutuksessa.

Sisällöntuotantoa aloitteleville tarjoamme yksipäiväisen SharePointin käytön aloittaminen -koulutuksen. Koulutus on suunnattu sinulle, joka et ole aiemmin käyttänyt SharePointtia. Siinä tutustumme rauhalliseen tahtiin sisällöntuotannon periaatteisiin ja toimintoihin.

SharePoint-työtiloista vastaaville käyttäjille soveltuu erinomaisesti kaksipäiväinen SharePoint 2013 työtilan omistajalle -koulutus. Siinä tutustumme Sharepointin ominaisuuksiin työtilakäytössä. Koulutus tarjoaa hyvät valmiudet ylläpitää SharePoint-työtilaa ja kehittää sen hyödyntämistä organisaatiossa.

Syvempää tietoa SharePoint-sivuston rakenteesta ja sen edistyneemmistä toiminnoista saat kaksipäiväisestä SharePoint 2013 sivuston pääkäyttäjälle -koulutuksessa. Sen jälkeen osaat hallita sivuston rakennetta sekä hyödyntää tehokkaasti sivuston edistyneempiä toimintoja.

Kaipaatko syvempää tietoa sivustokokoelmista ja sivustoista? SharePoint 2013 sivustokokoelman ylläpitäjälle -koulutuksemme antaa vankan yleiskatsauksen SharePointin Office 365 -version työryhmäsivuston ylläpidossa tarvittavista taidoista.

Jos haluat pureutua oikein syvälle SharePointin syövereihin, suuntaa kolmipäiväiselle SharePoint-leirille. Leiri sopii kattavaksi perustietopaketiksi niin järjestelmän omistajille, projektipäälliköille, pääkäyttäjille kuin sisällöntuottajillekin. Sillä opit perusteet SharePoint-ympäristöstä, sen osa-alueista ja käyttöönotosta.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä anna.sahinoja@mif.fi tai soita Annalle 050 598 2070