Tieturi valmentaa paremmaksi

Laadukasta tietoteknologiakoulusta

Tarjoamme koulutusta, joka kantaa myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on, että valmennuksemme vaikutus on aidosti huomattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa. Valmennuksemme syventävät sekä yksilön että organisaation osaamista.

Tieturin henkilöstö

Ohjelmistokehitys ja systeemityö

Koulutukset kattavat ohjelmistokehityksen eri vaiheet ja tehtävät. Systeemityön koulutukset tarjoavat osaamista turvallisten ja helppokäyttöisten tietojärjestelmien suunniteluun ja rakentamiseen.

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Liiketoiminnan kehittäminen

Parhaat käytännöt tehokkaaseen ja tuottavaan ICT-johtamiseen sekä laajaan teknologioiden hyödyntämiseen. ITIL®, TOGAF®, COBIT5®.

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Toimistotyökalut ja Microsoft Office

Tehokasta ja tuloksellista toimisto- ja etätyöskentelyä.

Microsoft Office, Microsoft Access, Adobe Photoshop, Adobe InDesign

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Projektinhallinta ja projektien johtaminen

Onnistu projektien läpiviemisessä suunnitellusti kustannukset, resurssit ja laatu halliten. Koulutuksia uusille ja kokeneille projektipäälliköille sekä projektiryhmän jäsenille. ScrumMaster, IPMA, PMP, PRINCE2.

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

Sertifiointitestit

Olemme valtuutettu Pearson VUE -testikeskus. Meillä voit suorittaa testejä kaikilta Pearson VUE:n päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Oracle, Cisco, Citrix, VMware, CheckPoint ja Adobe.

VUE-testit >>

Tiedon- ja infrastruktuurinhallinta

Osaamista, tietoa ja taitoa kustannustehokkaan kokonaisuuden luontiin, hallintaan ja tietoturvaan. Oleellinen tieto saataville ajasta ja paikasta riippumatta.

Sharepoint, SQL, Vmware, Linux, Windows 10

Avoimet koulutukset >>

Räätälöidyt valmennukset >>

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yhteistyössä:

            

Sharepoint-koulutukset

SharePoint-tarjontamme sisältää niin hyvän yleiskatsauksen SharePointin ominaisuuksiin antavia kuin syvemmälle monipuolisen ohjelman ominaisuuksiin pureutuvia koulutuksia.

Jos haluat tutustua SharePoint 2013 tarjoamiin ominaisuuksiin ennen kaikkea käyttäjän näkökulmasta, on yksipäiväinen SharePoint pähkinänkuoressa valintasi. Suunnitteletko SharePointin mahdollista käyttöönottoa yrityksessä? Saat kattavan yleiskatsauksen ohjelman tarjoamiin sosiaalisiin toimintoihin yksipäiväisessä SharePointin sosiaaliset toiminnot -koulutuksessa.

Sisällöntuotantoa aloitteleville tarjoamme yksipäiväisen SharePointin käytön aloittaminen -koulutuksen. Koulutus on suunnattu sinulle, joka et ole aiemmin käyttänyt SharePointtia. Siinä tutustumme rauhalliseen tahtiin sisällöntuotannon periaatteisiin ja toimintoihin.

SharePoint-työtiloista tai sivuistoista vastaaville käyttäjille soveltuu erinomaisesti SharePoint sivuston/työtilan omistajille -koulutus. Siinä tutustumme syvemmin Sharepointin ominaisuuksiin. Koulutus tarjoaa hyvät valmiudet ylläpitää SharePoint-työtiloja ja sivustoja sekä kehittää niiden hyödyntämistä organisaatiossa.

Kaipaatko syvempää tietoa sivustokokoelmista ja sivustoista? SharePoint sivustokokoelman ylläpitäjälle -koulutuksemme antaa vankan yleiskatsauksen SharePoint-sivuston rakenteesta ja sen edistyneemmistä toiminnoista. Sen jälkeen osaat hallita sivuston rakennetta sekä hyödyntää tehokkaasti sivuston edistyneempiä toimintoja.

Jos haluat pureutua oikein syvälle SharePointin syövereihin, suuntaa kolmipäiväiselle SharePoint-leirille. Leiri sopii kattavaksi perustietopaketiksi niin järjestelmän omistajille, projektipäälliköille, pääkäyttäjille kuin sisällöntuottajillekin. Sillä opit perusteet SharePoint-ympäristöstä, sen osa-alueista ja käyttöönotosta.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä anna.sahinoja@mif.fi tai soita Annalle 050 598 2070.