Tervetuloa menestymään - Inforin reseptillä

Kehity vaikuttavammaksi viestijäksi! Meiltä löytyy ratkaisu niin johtajalle, viestinnän ammattilaiselle, esimiehelle, asiantuntijalle kuin assistentille – koko työyhteisölle.

  • Kuuntelemme toiveesi herkällä korvalla
  • Autamme löytämään oikean ratkaisun tai osaamispolun
  • Räätälöimme kokemuksella ja sydämellä
  • Poimimme juuri teille soveltuvan huippuvalmentajan Inforin tallista
  • Palvelemme ketterästi ja mutkattomasti
  • Laadukkaasti.

Ilmoittautuminen käynnissä seuraaviin ohjelmiin: 


Digitaalisen viestinnän koulutusohjelma
29.11.2016 alk.

  visuaalinen viestintä koulutusVisuaalisen viestinnän koulutusohjelma
23.9.2016 alkaen

(vielä ehtii 3. jaksolle mukaan)

Viestintäpäällikön koulutusohjelma
26.1.2017 alk.

viestintäjohtajan koulutusViestintäjohtajan
kehittymisohjelma
13.9.2016 alkaen

(vielä ehtii 3. jaksolle mukaan)


Inside Out – Viestinnällä kansainväliseen menestykseen
23.11.2016 alkaen


Inforin Somekoulu:
3 somekanavaa
3 tunnissa
Sopimuksen mukaan


Kansainvälinen B-to-B markkinointi
Tulossa

 Tiedottajan
koulutusohjelma

24.1.2017 alkaen

Presentation Skills
in English
17.11.2016

 
  Loista esiintyjänä!
Tulossa

 johtajan viestintäsparraus
Johtajan viestintäsparraus 
Sopimuksen mukaan

Kirjoittaminen, blogi, viestintä
Virtaa kirjoittajalle

- tekstit liekkeihin
28.10.2016

Räätälöidyt koulutukset

Olemme toteuttaneet tuhansia räätälöityjä viestintävalmennuksia pörssiyhtiöille, PK-yrityksille, julkisen sektorin organisaatioille ja järjestöille. Räätöityjä viestintävalmennuksia toteutamme mm. johtoryhmille, esimiehille, erilaisissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville sekä kokonaisille työyhteisölle.

Suosituimmat asiakkaalle räätälöidyt koulutukset:

Mediavalmennus
Mediavalmennus harjaannuttaa kohtaamaan toimittajan ja terävöittämään yrityksenne tai yhteisönne viestejä mediassa. Toteutamme mediavalmennuksia ja mediakoulutuksia niin ylimmälle johdolle, johtoryhmille, asiantuntijoille kuin muille avainhenkilöille.

Esiintymistaidot
Millainen esiintyjä sinä haluat olla? Asiantunteva ja vakuuttava? Sujuva ja tehokas? Innostava ja mukaansatempaava? Valmennuksen kautta saat työkaluja esitysten valmisteluun ja neuvoja tavoitteesi saavuttamiseen.

Kirjoitustaidot
Luo parempaa luettavaa. Hyvän ja mielenkiintoisen sisällön merkitys korostuu koko ajan. Sisällöntuottamisen taidot kuuluvat koko työyhteisön viestintätaitoihin.

 

Kriisiviestintä
Fiksu yritys tai yhteisö varautuu kriiseihin. Myös somekriiseihin. Toteutamme räätälöityjä kriisiviestintäkoulutuksia ja -simulaatioita sekä yrityksille, valtion organisaatioille, kunnille että seurakunnille. Autamme myös kriisiviestintäsuunnitelmien päivittämisessä digiajan haasteisiin.

Muutosjohtaminen ja -viestintä
Muutosjohtamisen ja -viestinnän valmennus tarjoaa johdolle, esimiehille ja muille avainhenkilöille työkaluja ja näkökulmia muutoksen johtamiseen ja viestintään.

 

Työyhteisöviestintä
Tiesitkö, että kaikkein tehokkaimmissa työyhteisöissä myös keskinäinen viestintä on huippuluokkaa? Kun työpaikalla vuorovaikutus sujuu, on työnteko tuloksellista ja hauskaa.

Sosiaalinen media
Toteuttamme räätälöityjä sosiaalisen median koulutuksia sekä johtoryhmille, viestinnän, markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille että asiantuntijoille. Koulutuksen fokus on siinä, miten sosiaalista mediaa hyödynnetään omassa tavoitteellisessa työssä.

Esimies- ja johtamisviestintä
Haluatko kehittyä huippuesimieheksi? Viestintä ja vuorovaikutustaidot ovat avain tulokselliseen ja innostavaan johtamiseen ja portti koko työyhteisön hyvinvointiin.

 

Neuvottelu- ja palaveritaidot
Saat tehot irti erilaisista neuvotteluista, kuten sopimusneuvotteluista, myyntineuvotteluista tai vaativista sopimusneuvotteluista. Vuorovaikutustaitosi kehittyvät ja organisaatiosi saa toimivia malleja erilaisiin neuvottelutilanteisiin.

Asiantuntija vaikuttajana vuorovaikutusvalmennus
Joudutko työssäsi vaikuttamaan ja vakuuttamaan ilman muodollista toimivaltaa? Tämän Inforin valmennuksen avulla saavutat projektien ja yhteistyötilanteiden tavoitteet ilman suoraa auktoriteettiasemaa.

ComBaro – työyhteisöviestinnän mittari

ComBaro on suunniteltu tämän päivän työyhteisöjen sisäisen viestinnän arviointiin ja kehittämiseen.

Liittyivätpä haasteesi ohjelmistoihin, kansainväliseen liiketoimintaan, johtamiseen, esimies- tai vuorovaikutustaitoihin tai vaikkapa myyntiin, löydät laajasta koulutusvalikoimastamme taatusti sopivan ratkaisun. Kurkkaa koko tarjontamme koulutuskalenterista >>

Infor Pro -klubi - Ainutlaatuinen verkostoitumispaikka

Tutustu Infor Pro -klubiin.

Communicare! Kasva viestinnän ammattilaiseksi

Arvostetun viestinnän asiantuntijan Elisa Juholinin kirjoittama perusteos Communicare! on uudistunut. Communicare! Kasva viestinnän ammattilaiseksi -kirjan uudistettuun painokseen on koottu keskeisimmät ja säilyvimmät viestinnän peruskivet ja toisaalta viestinnän muutoksen keskeiset teemat. Tuloksena on käsikirja, joka kestää aikaa edeltäjiään paremmin. Tutustu ja tilaa omasi.

Digital Marketing InstituteWelcome to Digitraining Highway!

Professional Diploma in Digital Marketing >>
Professional Diploma in Strategy and Planning >>
Professional Diploma in Mobile Marketing >>
Professional Diploma in Social Media Marketing >>
Professional Diploma in Search Marketing >>

Expand your digital marketing knowledge. Turn e-marketing into €-marketing. Turn e-mail into e-ureka. We teach SEO to CEO´s. Find World Wide Wisdom from our courses.

Take the Professional and Specialist Diplomas at your own pace by viewing pre-recorded lectures through our virtual learning enviroment.

We can bring our Professional and Specialist Diplomas to your business and tailor it specifically to the skills and prior experience of your staff. You choose the time - whether during the day, evenings, weekends, online orcombination of all four.

Save